Andet pas – hvordan, hvor og hvorfor

Introduktion – vores advokatfirma får mange henvendelser fra kunder rundt om i verden for andet pas og andet statsborgerskab. Disse programmer kræver som regel en at have en betydelig sum penge, der kan investeres. Panama Instant pas-programmet kræver en til at placere omkring $175,000 i banken i Panama for fem år mod $750,00 om måneden i bankrenter betales månedligt og en fem-årig pas, som omfatter en fem-årig residency. Ikke alle har så mange penge til at investere, selv om de kan afslå at forny programmet efter fem år og bare tage deres penge tilbage at gøre programmet næsten gratis.

Bekymringer med dette program er, hvad hvis programmet er ikke tilgængelig i fem år? Hvad nu, hvis programmet kræver flere penge i slutningen af fem år at forny? Vil jeg nødt til at præsentere en anden passport for at forny dette pas i slutningen af fem år eller kan jeg forny baseret på Panama pas? Vi ved ikke, hvad kravene til fornyelse vil være i fem år. Dette har fået os til at komme med alternative foranstaltninger for dem, der ønsker at forlade deres hjemland og starte forfra med en ny opholdstilladelse, statsborgerskab, pas, kørekort, bankkonto og Visa-kort. Dette er hovedsagelig en ny start.

Sydamerikanske pas gratis rejse – i den Europæiske Union en kan rejse rundt i de forskellige lande, baseret på en nationalt statsborgerskab eller Permanent Residency identitetskort. Dette eliminerer behovet for et pas, medmindre man vil rejse oven på en aeroplan eller ud af EU. Nogle air travel kan være muligt uden pas i EU. Hvad de fleste ikke ved, hvis denne Sydamerika er også opererer på denne måde.

Hvorfor Sydamerika – en række årsager. Fast ejendom er mest overkommelige. Medicinsk er stor og billigt med forsikring tilgængelig for de fleste. Hospitaler kan være bedre end hvad du er vant til. Læger gøre hus opkald. Tandpleje er overkommelig for næsten alle. Mad er dybest set ren økologisk og billige. Biler koster næsten det samme. Regeringer er stabil, nogle mere end andre, men hjemløse; mennesker, der bor i biler, osv er fraværende for det meste. En live i pigen løber $120 til $250 om måneden. En fuldtids chauffør kører $150 til $325 om måneden. Kriminalitet er lavere end Nordpå Amerika eller Europa. Våbenbesiddelse er virkelig nemt i nogle lande. Recepter kan normalt købes uden recept med få undtagelser som tunge smerte og sovepiller. De fleste af disse lande, vi behandler vil ikke skat penge kommer ind fra uden for deres land. Nogle har en form for bankhemmelighed. Frihed er høj; skatter er for de fleste af jer gå til ikke-eksisterende i det nye land. Disse lande har kriminaliseret virksomheder og regeringer har tendens til at fokusere på reelle forbrydelser. Sydamerika har i det store og fattige forbindelser med mange af den høje skat, privacy invasive lande. Sydamerika er endda begyndt sin egen IMF og Verdensbanken kaldet Bank Sur, Bank i syd. Det er faktisk allerede åben. Sydamerika er stedet at gå til en frisk start. Det har alt, hvad du har nu og derefter nogle. Du vil sikkert leve roligere og bedre.

Forskelle mellem EU og Sydamerika – nogle af jer måske tror godt hvorfor don? t jeg gå til EU til en opholdstilladelse. De fleste af hvad klienten forsøger at komme væk fra vil være til stede i EU og endda mere så. Der er et alvorligt tab af privatlivets fred. Bankhemmeligheden og corporate hemmeligholdelse er generelt bare en hukommelse. Afgifter har nået 80%-mærket i nogle af de europæiske lande ville, ganske vist er der nogle sociale ydelser til rådighed for dig i de opadstræbende parentes denne form for beskatning dog torturous. Planlægning på offshore indkomst bliver beskattet og til høje priser. Planlægger virkelig invasive arkivering krav. Planlægger at betale høje momssatser ud over andre skatter, tror 25%. Priserne på fast ejendom vil være mindst fire gange højere end i Sydamerika og i nogle tilfælde meget mere end. Advokater kan køre vilde der da aktioner vedrørende begivenheder i et land kan afhentes i nogen af EU-landene. Glem aktiv beskyttelse i EU. Leveomkostningerne er generelt højere end fra hvor du kom fra. Vejrforholdene er generelt ikke tropiske eller endda semi-tropiske, men de er gode for sne skiløb og skøjteløb. Kriminalitet er til stede i betydelige mængder. Jeg forstår, at ikke alle lande har alle disse faktorer i spil på samme tid.

Andes fællesskab af nationer – dette er hovedsageligt handel blok i Sydamerika bestående af: Bolivia, Colombia, Peru og Ecuador. Disse lande tillader grænseoverskridende rejser, hvis man har et residency id-kort fra nogen af disse lande og de også udvide rettigheden til dem, der holder et residency id-kort fra enhver Mercosur land herunder associerede medlemmer. (Argentina, Brasilien, Chile, Paraguay, Uruguay og Venezuela).

Mercosur – Mersocur er en anden handel blok i Sydamerika, der giver dem holde bosiddende id-kort til at krydse grænser uden pas. Mercosur består af Paraguay, Brasilien, Argentina, Uruguay og Venezuela.

Sydamerika pas gratis rejse – dette betyder at man kan rejse pas gratis i disse 10 lande – Argentina, Brasilien, Chile, Paraguay, Uruguay, Venezuela, Bolivia, Colombia, Peru og Ecuador.

Residency fordele – får et residency id-kort fra nogle af disse lande er en proces, der kræver så lidt som 30 dage. Normalt udstedes en midlertidigt identitetskort, som bliver permanent i cirka seks måneder. Det er normalt kræves for at få et brev med midlertidige kortet med angivelse af at permanent kortet er blevet anvendt til at muliggøre grænseoverskridende rejser med kortet midlertidig opholdstilladelse. Det er let at opnå. At få et pas er generelt tid forbruge den undtagelse Panama Instant pas Program, der kræver 60 dage. Mange af de økonomiske statsborgerskab programmer tage seks måneder eller længere tid at få et pas og de nødvendige investeringer er normalt overstiger $350.000, og det er ikke penge, du får tilbage en dag som Panama Instant pas Program.

Bopælskrav for land tid i landet – generelt det kræver omkring 30 dage i første omgang for at anvende, når du skal forblive i landet. Husk på dette kan variere fra land til land. Normalt skal du vende tilbage til et par uger til at afhente kortet permanent opholdstilladelse. Du bør planlægge på tilbringe flere uger om året i landet, indtil du får dit pas. Ned ad vejen to til fem år senere.

At få en Passport – det kan variere fra land til land. Det mindste beløb af tid er man nødt til at have en permanent opholdstilladelse i to år og i andre lande er det tre eller fem år. Husk du kan altid få Panama pas, hvilket er godt for fem år i 60 dage. Så har du et femårs-pas, som vil bære dig over indtil det sydamerikanske land udsteder dig et pas.

Tid brugt i de andre deltagende lande – du ville være tilladt at bo i meget lang tid, måneder hvis ikke år. Du kan frit komme og gå bare ved at præsentere dit id-kort. Du kunne leve i nogen af de andre nævnte lande, arbejde ville være en anden sag, der skulle løses på grundlag af land med juridisk rådgivning i landet, da der kunne være en masse variabler involveret.

Bank som beboer – når du har permanent opholdstilladelse kortet som tager omkring seks måneder, åbne en bankkonto i landet uden at være forpligtet til at vise dit gamle land pas ikke vil være svært overhovedet. Når residency er midlertidig vil banken et pas fra et sted. Når du har din permanent resident card åbne bankkonti bør være let uden at du behøver til dit pas på bank konto til en borger i uanset hvilket land dit pas er fra. Det hjælper til at få et kørekort i det land, der er generelt tale om netop viser din eksisterende en. Du bør være forberedt med en lokal adresse og telefonnummer, når du åbner en bankkonto med bare dit residency ID.

Civile samlinger i deres nye land – generelt enhver eksisterende civil gæld bør ikke følge dig at din nye land. Foreslår vi altid bank i Panama gennem en Panama Private interesse Foundation eller anonyme bærer del Panama Corporation. Panama Foundation har fantastisk aktiv beskyttelsesfunktioner. Banker i Panama er verdensklasse, som sandsynligvis ikke vil være tilfældet i landet giver dig residency. Panama har ingen dobbeltbeskatningsoverenskomst eller civile dom collection traktaten med et andet land. Hvad ville være tilrådeligt er, at banken i Panama og overføre penge til live på flere gange om året til din nye bopæl land hvis du vælger at opholde sig der året rundt. Under alle omstændigheder civile domme, retssager osv. efter dig til din nye bopæl land ville være meget usandsynligt. Hvordan ville kreditor, hvor du er, du er Bank med en anonym foundation i Panama aren? t du. Disse lande er ikke tolerant over for cross border civile processer.

Hvilket land – vi arbejder med flere af de 10 lande og kan variere i landet for at passe til behovene hos klienten. Nogle kunder ønsker et land at leve billigt, sikkert, med god mad, vejr og medicinsk. Nogle vil have mere af en metropol type miljø med masser af natteliv. Nogle søger strande. Nogle vil sne skiløb. Tale til os; Fortæl os, hvad du behøver, der? s hvad vi er her.

Uruguay – dette er vores favorit. Det er den nemmeste mest direkte måde at få denne opholdstilladelse for cross border rejse. Der er flere nemme at opfylde bopælskrav. Du kan starte en virksomhed i en toldfri handel zone og ansætte dig selv. Du kan vise bevis for indkomst som kontoudtog, dette er ikke pensionsindtægter bare enhver indkomst som Selvstændiges indkomst, hus lejeindtægter, formueindkomst osv. Du kan købe eller leje et hus. Du kan indbetale penge i banken ($5000,00). Nemt at kvalificere sig med flere forskellige valgmuligheder.

Generelle krav – skal du bruge en politi clearance brev. Du skal gennemgå en grundig fysisk i Uruguay. Du skal bruge et pas, fødselsattest og vielsesattest. Du skal bruge fødselsattester for mindre børn og ægtefælle. Du skal være i stand til at få et visum til at rejse til Uruguay.

Navneændringer – vi ikke blive involveret med navneændringer. Hvis du virkelig ønsker at gøre opmærksom på dig selv er dette måden at gøre det. Dette er den største rødt flag kan du bølge. Adskillige agenturer og regeringer verden over afhente navneændringer. Hvis du har brug for et navn ændring overveje anvendelse efter du har din permanent opholdstilladelse i et stykke tid ikke som en ny ansøger, men igen vi får ikke involveret i navneændringer så du ville ned ad vejen skal gøre det selv eller bevare en lokal advokat for at få hjælp.

Politiets optegnelser – hvis du har en straffeattest, kan du være berettiget til at anvende. Det vil afhænge af en række variabler som det tidspunkt, lovovertrædelsen opstod, sætningen, den strafbare handling og landet. Ting, der ville være vanskeligt at få godkendt ville være kriminelle sætninger med mere end et år i fængsel, domme for narkotika, hvidvaskning af penge, våben, menneskehandel, terrorisme, seksuelle forbrydelser involverer kraft eller mindreårige og voldsforbrydelser. Du er velkommen til at diskutere dette med os hvis du har lyst. Ingen ved, hvad der vil ske, indtil den fuldstændige ansøgning præsenteres til immigrationsmyndighederne og der træffes en beslutning. Vi kan ikke bede dem om en udtalelse uden dem at se det fulde program. En ren straffeattest kunne resultere i en Denial-of-programmet.

Vil du synes personligt i indvandring kontor – svaret er ja. De vil tage fingeraftryk og fotografere dig. De vil tjekke med Interpol. Du vil have en lokal advokat med dig, der taler engelsk og spansk så ingen oversættelse bekymringer. Din Residency id-kort vil blive afhentet af dig og den lokale advokat ved indvandring kontorer. Du vil posere for foto på indvandring kontor. Disse er over bord programmer, der alle kører gennem departementet indvandring af landet. Det vil alle være gjort i en stor officiel regering bygning i landet.

Udlevering overvejelser – hvis du er arresteret under anklage eller anklager, ud på kaution eller bånd, eller allerede dømt og forsøger at flygte for rapportering for strafudmåling disse programmer er ikke for dig. Vi kan ikke hjælpe dig på alle i nogen måde form. Du ville ikke poster politikontrol og Interpol ville markere dig. Dette ville resultere i du bliver overgivet til myndigheder i det land overtrædelsen var fra. Du ville kun have status som turist i det land, du gældende i, da ansøgningen ikke vil endnu være godkendt og turister får ingen særlige overvejelser under disse omstændigheder. Ingen UN land ønsker at levere sikker havn til flygter eller ønskede kriminelle. Hvis et land gjorde det så mange ville gøre det og derefter en grænseoverskridende kriminalitet bølge ville blive resultatet. Det sker ikke.

Udlevering udelukkelser eller beskyttelse generelt gælder kun for en borger eller fast bosiddende og de må have haft at status før tiden forbrydelsen blev begået. Der er normalt undtagelser for stoffer samt så narkotika tilfælde muligvis kan medføre udlevering. Når landet benægter udlevering tilbydes der normalt at retsforfølge person for kriminalitet i hans eller hendes eget land med deres eget retssystem. Dette er ofte en farce, da andet landet bliver nødt til at mobilisere advokater for at forberede sig på sporet og deltage i det, plus at bringe vidnerne og beviserne til det pågældende land. Selv da kan domstole eller juryen være mest tilbageholdende med at afsige en skyldig dom. Under alle omstændigheder er udleveringsbegæringer baseret på traktaterne kaldes traktater om gensidig retshjælp mellem lande. Så man skal læse de pågældende individuelle traktat to lande har underskrevet at begynde at forstå nogle af de faktorer, der kommer til at bære. Derefter kommer omtale, sværhedsgraden af kriminalitet og så videre, som synes at også til tider arbejde sig ind i tingene på en måde eller en anden. Nogle af disse traktater har et element af dobbelt strafbarhed i dem. Dette betyder generelt, at den pågældende forbrydelse skal være en forbrydelse i begge lande. Dette forhindrer ting som religiøse, politiske og racemæssig diskrimination fra retsforfølges, at personen, der ikke ville være med forbehold i deres eget land. Husk hvis forbrydelsen opstod før opholdstilladelse eller statsborgerskab blev indrømmet det generelt lader døren stå åben for udlevering, men igen dette er heller ikke et absolut. Vi specialisere ikke i udlevering tilfælde heller ikke tager vi dem.

Omkostninger – dette vil variere fra land til land. Planer om et gebyr på $14.000 til Uruguay. Du ville have yderligere gebyrer for certificering dokumenter, billeder, rejse, bolig, indgivelsen gebyrer (generelt nominelle under $500) og så videre. Disse ekstra omkostninger er normalt ikke en vigtig overvejelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.