Lydbøger gratis – Er der virkelig en app til det?

Hvorfor skal jeg lytte til lydbøger gratis? Nå, lydbøger er gode måder at slappe af og lindre stress fra din krop. Der er tusindvis af forskellige titler tilgængelige, og du kan gå tabt i dem hurtigt og føle dig mere forfrisket, end du har i timevis at lytte til normale lydbøger.

Da jeg fandt lydbøger gratis, hentede jeg straks den første, jeg fandt. Den var af Stephen King. Inden for få sekunder blev jeg transporteret til et andet sted, et sted, der føltes som om det var mig, og på en meget positiv måde. Jeg straks vidste, at dette ville være en stor lydressource at tilføje til mit digitale bibliotek af bøger og lydbånd.

Næste gang jeg fik en trang til en hurtig pick-me-up, tjekkede jeg lydbøgerne ud gratis Spotify-liste. Overraskende nok var der hundredvis af lydbøger gratis tilgængelige i dette øjeblik. Endnu mere var nogle af dem meget nye og uhørt titler til læsere på det tidspunkt. Så jeg har tilføjet dem til min stadigt voksende liste over titler at lytte til, mens jeg var væk fra min computer.

Nu står jeg over for den samme udfordring, som jeg altid har været, når jeg venter på mine børn til at afslutte skolen og for dem at starte skolen op igen. Hvad kan jeg gøre? Jeg lytter til lydbøger på min iPod, mens jeg venter. Men det gør det kun sværere at passe ind i lyttetiden ind i min dag. Så i stedet downloadede jeg lydbøgerne gratis Spotify-app.

Bookbeat er gratis at prøve i 45 dage

Nu, når jeg er færdig med at lytte jeg downloade lydbøger gratis igen, og jeg er klar til at ramme jorden kører med mit nye program. Jeg bruger det hver dag til at lære mig selv nye ting om historie og teknologi. Og selvom jeg ikke rigtig bruger det overdrive, jeg elsker det. Det er bare en fantastisk app.

For at tjekke lydbøgerne gratis Spotify-app, skal du gå til linket nedenfor. Du kan også finde ud af, hvor du kan finde lignende offentligt tilgængelige lydbøger til salg på Librivox-webstedet. Hvis du stadig er interesseret i at købe bøger eller ebøger til eget brug, kan du overveje de produkter, der tilbydes på Librivox-webstedet. De tilbyder både klassiske og moderne klassikere sammen med populære moderne forfattere som James Patterson. Overdrive af Librivox er et af deres bedst sælgende produkter sammen med Ready For TV Shows, film og download af musik.